F200 verbeterd

aanleg fietspad langs het Outlet centrum

F200bericht

In 2020 is de N200 in Halfweg vanaf de nieuwe Boezembrug, inclusief de zuidelijke ventweg, vernieuwd. Dit betekent voor de F200 een prachtig tweerichtingsfietspad van vier meter breed op de nieuwe brug en nieuwe fietsstraten en fietspaden tussen deze brug en de gemeentegrens met Amsterdam. Er ligt inmiddels een ontwerp van de fietsroute tussen de brug over de Liede aan de westkant en de nieuwe Boezembrug op het tracé van het huidige fietspad tussen Haarlem en Halfweg volgens de oorspronkelijke plannen. Het fietspad langs het Outletcentrum is tussen de Weerenbrug en de Haarlemmerstraatweg is al aangelegd. Het westelijk deel zal waar mogelijk worden verbreed en er zal veel aandacht worden besteed aan de verschillende uitritten die het fietspad moeten kruisen.

Categorieën